(0318) 52 41 41

Over ons

Waarom kiezen voor BV Stichts Beheer van 1952?

Alles onder één dak

Omdat wij werken vanuit een alles-onder-één-dak principe en een deskundige partij zijn voor alle aspecten van projectontwikkeling, bouwmanagement en vastgoedbeheer.

Wensen en behoeften

Omdat onze organisatie is ingericht rond het realiseren van de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.

Constante controle

Omdat uw aandacht voor kostenbewaking stijgt in slechte(re) tijden, maar daalt als de zaken beter gaan. Wij bewaken uw financiën continu, op de korte én de lange termijn.

Groot netwerk

Omdat wij zowel regionaal als landelijk een uitstekend netwerk hebben en wij samenwerken met zorgvuldig geselecteerde partijen.

Kwaliteit

Omdat u erop kunt rekenen dat wij al uw beheerszaken op een vakbekwame, vlotte en correcte wijze afhandelen.

Advies

Omdat wij u gevraagd en ongevraagd van adviezen voorzien.

Geen onverwachte kosten

Omdat u met Stichts Beheer niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Gedegen kennis

Omdat onze specialisten beschikken over gedegen kennis en kunnen inspelen op actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt.

De bedrijfsfilm van Vastgoedbrigade B.V. en B.V. Stichts Beheer van 1952

Onlangs hebben wij een bedrijfsfilm laten maken. Hierin worden de bedrijfsactiviteiten en zowel onze visie als die van ons zusterbedrijf Vastgoedbrigade B.V.  getoond. De film kan hieronder worden bekeken. Wij zijn er erg trots op en hopen dat jullie er met net zoveel plezier naar kijken als wij dat doen.

Ons team

Gerard Heuvelman 

Richard van der Meijden 

Dennis Pater

emielvanlier

Emiel van Lier

Sjoerd Mol

Sabrina Taragjini

Karin van den Broek

Marina Groeneveld

20240604_104856

Anne-Britt Kruger

20240605_083817

Connor van Nuys

Foto voor de website

Marjolein Heuvelman

Specialist in beheerszaken

Stichts Beheer is een stevig geworteld bedrijf. Een begrip in de regio. Al ruim 100 klanten gingen u voor, 250 projecten realiseerden we in bijna 60 jaar tijd. Onze klanten kiezen voor BV Stichts Beheer en komen bij ons terug omdat we zorgvuldig en resultaatgericht werken. Maar daarbij verliezen we nooit uit het oog voor wié we het doen: u. Persoonlijk contact is iets wat wij vanzelfsprekend vinden, onze klanten geven ons terug dat ze juist dit aspect van bijzondere waarde vinden.

null

Uw financiële waakhond

Projectontwikkeling, bouwmanagement en vastgoedbeheer zijn zaken die in de regel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wel zo makkelijk als alle disciplines dan ook in één bedrijf te vinden zijn. Bij Stichts Beheer hebben we specialisten die al deze terreinen beheersen. Omdat uw aandacht voor kostenbewaking misschien hoger is in mindere tijden, maar lager als het weer beter gaat, zijn wij de ‘waakhond’ die zich er altijd om bekommert. Wij bewaken uw financiën continu, op de korte én de lange termijn.

Kennis en netwerk

Onze organisatie is volledig ingericht rond het realiseren van de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Wat dat in de praktijk betekent? Dat we onze ruime ervaring en kennis makkelijk kunnen omzetten in een advies op maat. Zowel regionaal als landelijk beschikken we over een omvangrijk, gevarieerd netwerk. Is uw vraag aan ons zo complex dat we externe kennis in huis moeten halen? Dan zoeken we de zorgvuldig geselecteerde partijen met wie we samenwerken op. Er is geen vraag die wij niet opgelost krijgen.

Kijk niet verbaasd op als we u ook ongevraagd van advies voorzien. We voelen ons betrokken bij onze klanten en een betere manier om dat uit te drukken is er niet. Wij houden de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten. En we zien snel welke actuele trends van invloed (kunnen) zijn op uw bedrijf. Vertrouwd bouwen aan beheer, dat is onze missie.

null

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze disciplines?

© 2018 Stichts Beheer|Algemene voorwaarden
Stichtsbeheer