(0318) 52 41 41

Projectontwikkeling

Ruimte ervaring in (her)ontwikkeling

Stichts Beheer is de partij die u kan adviseren in uw verkenning naar de juiste kavel of een bouwproject. Onze klanten kloppen bij ons aan voor ontwikkelingsprojecten. Maar ook voor herontwikkelingsprojecten voor kantoren, binnenstedelijke en multifunctionele gebouwen en gebieden. Meedenken staat centraal in alles wat we voor u betekenen.

Betrokken

Zoekt u een partij in de regio midden Nederland die uw onafhankelijk kan adviseren in uw zoektocht naar een nieuwe bouwproject of kavel om in te investeren? Een partij die betrokken is, kostenefficiënt werkt en een ruime ervaring met soortgelijke projecten heeft? Dan is Stichts Beheer uit Veenendaal de partij voor u. Stichts Beheer heeft ervaring met (her)ontwikkelingsprojecten voor kantoren, binnenstedelijke en multifunctionele gebouwen en gebieden.

Locatie bepalen

Wij helpen investeerders en beleggers in vastgoed met het zoeken naar de juiste locatie, passend bij hun plannen. Samen met onze klanten bekijken we welke mogelijkheden de markt biedt. De bestemming van het perceel is daarin leidend. De ene keer voldoet een bouwkavel of bestaand pand, in andere gevallen is een herbestemming vereist. Bijvoorbeeld om een multifunctioneel gebied te creëren. Of om een voormalige winkelruimte te verbouwen tot appartementen. Ook over de eventuele herbestemming van een perceel denken we met u mee.

Onafhankelijk advies

Meedenken staat feitelijk centraal in alles wat we voor u betekenen. Van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie: u moet ons zien als de sparringpartner die u de kans geeft uw ideeën zo kosteneffectief mogelijk te optimaliseren. Onze expertise maakt dat we goed kunnen beoordelen waar u als opdrachtgever wel en niet bij gebaat bent. Met dat in ons achterhoofd onderhouden wij onder meer ook contact met de gemeente over beleidsmatige zaken en vergunningen. Het onafhankelijke advies dat u als uitkomst van al onze inspanningen tijdens het hele proces van ons mag verwachten, is exact afgestemd op uw wensen en behoeften.

Ook voor bouwen en beheer

Naast onze adviserende rol tijdens de ontwikkelingsfase, kunnen we u ook bij de volgende stappen in uw proces van dienst zijn. Stichts Beheer is een dienstverlener die het werkt vanuit het alles-onder-één dak-principe. We begeleiden u desgewenst bij het hele project: van voorlopig ontwerp tot aan de oplevering. Na de projectontwikkelingsfase zijn wij uw deskundige bouwmanager,  en daarna zijn we er voor het beheer van uw vastgoed.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze disciplines?

© 2018 Stichts Beheer|Algemene voorwaarden
Stichtsbeheer