(0318) 52 41 41

Bouwmanagement

Ervaren en deskundig

Onze deskundige adviseurs beheersen elk aspect van bouwmanagement, van grondwerving tot de oplevering en alles daartussen.

Inmiddels zijn we landelijk uitgegroeid tot een partij van belang. Maar net zo goed zijn onze bouwmanagers nog altijd bekende gezichten binnen de regionale turnkey projecten.

Klein of omvangrijk: Stichts Beheer gaat bij elk project voor het beste resultaat.

Van het eerste ontwerp tot de oplevering betrokken

Het beheersen van een bouwproject, van welke omvang ook, is een flinke klus. Of het nu gaat om uw eigen pand of een commercieel bedrijf, een verbouwing of nieuwbouw: bouwmanagement is iets wat u liever overlaat aan een professionele, ervaren partij. Stichts Beheer bedient particulieren, projectontwikkelaars, onderwijsinstellingen en VVE’s. Altijd met een kritische blik om u zo objectief en optimaal mogelijk te bedienen. We werken in verschillende organisatievormen – bouwteam, traditioneel of turnkey – altijd de vorm die zich het beste leent voor uw situatie.

Zelf bouwen of verbouwen?

Woning, vakantiehuis, monumentaal pand, landgoed, kantoorgebouw, kerk, hotel of winkelpand: wij kunnen de eigenaren of exploitanten allemaal tot onze klanten rekenen. En zo divers als het type pand dat we onder handen nemen, zo uiteenlopend is ook de klantvraag. Gaat u zelf een pand of woning bouwen? Dan ondersteunen onze bouwmanagers u tijdens alle te doorlopen fases. Bij het eerste ontwerp, het gebouwbestek, de bouwbegeleiding en directievoering tijdens het daadwerkelijke proces. Onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering. Als het gebouw eenmaal af is, helpen we u met het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan.

Eén partij voor alles

Hoe maakt u een keuze uit alle partijen die betrokken zijn bij een dergelijk (ver)bouwtraject? Waarschijnlijk kijkt u onder meer of de manier van werken u aanspreekt. Bij Stichts Beheer werken we graag zoveel mogelijk mét u. Onze bouwmanagers staan niet voor u, maar naast u. Tijdens het hele bouwtraject zijn wij ook inzetbaar als projectontwikkelaar, directievoerder en toezichthouder. Samen met u bepalen wij welke rol het beste past bij uw vraag. Eén partij voor alles, dat resulteert in een effectieve samenwerking, korte lijnen en sluitende (prijs)afspraken. Door ons grote relatiebestand kunnen we de kosten bovendien laag houden en de kwaliteit hoog.

Focus op afwerking en duurzaamheid

Een rendabel eindresultaat is wat u van ons mag verwachten. Maar Stichts Beheer is ook de partij die groots is in de kleinste details. Wij hebben een scherp oog voor de afwerking, totaaluitstraling en praktische toepassingen. Waar mogelijk kiezen we daarbij voor de meest duurzame oplossingen voor uw gebouw. Dat ziet u terug in de wijze waarop onze bouwmanagers een renovatie, bouw- of verbouwingsproject begeleiden. Zij zullen hun voorkeur uitspreken voor een verantwoorde manier van bouwen met respect tonen voor mens en milieu, bestendige materiaalkeuzes, veilige installaties en efficiënte afvalverwerking. Alleen zo kun kan duurzaamheid ingebed worden in het totaalproces.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze disciplines?

© 2018 Stichts Beheer|Algemene voorwaarden
Stichtsbeheer