(0318) 52 41 41

Vastgoedbeheer

Ontzorgen sinds 1952

Bent u op de hoogte van de solvabiliteit van uw huurders? En hoe gaat u om met tijdelijke leegstand van uw pand? En wie gaat die reparaties en storingen verhelpen? Vastgoedbeheer vraagt om een deskundige aanpak, maar bovenal om veel tijd. Tijd die onze vastgoedbeheerders graag inplannen om u die zorg uit handen te nemen. Dat doen we al sinds 1952.

Veilig en betrouwbaar

Het beheer van uw vastgoed in Veenendaal, Gouda, Amsterdam, Zwolle of ergens anders in het land is in goede handen bij Stichts Beheer. Via onze zusterorganisatie Vastgoedbrigade bieden we u de beste ondersteuning op het gebied van financieel beheer, technisch beheer, commercieel beheer en leegstandbeheer. De beheerders en managers van Vastgoedbrigade zitten in hetzelfde pand, zo is het altijd snel schakelen.

Van huurindexering tot technisch beheer

Bij het beheren van vastgoed komen verschillende disciplines kijken: onder meer financieel, administratief, technisch en commercieel beheer. Een strak financieel beleid vraagt om een goede administratie. Vastgoedbrigade verstuurt uw huurfacturen en houdt vanzelfsprekend bij of er geen huurachterstand optreedt onder uw huurders. Jaarlijks indexeren we de huur en stellen we begrotingen op. Onze technische beheerders hebben een 24-uursdienst voor dringende storingen die betrekking hebben op het onderhoud van uw pand. Uw contracten met schoonmaakdienst, hovenier, glazenwasser en andere dienstverleners beheren we ook voor u.

Maximaal rendement

Hoe komt u aan nieuwe huurders? Welke prijs gaat u vragen? En hoe zorgt u dat alle afspraken goed worden vastgelegd? Vanuit commercieel beheer houdt Vastgoedbrigade zich met deze en andere vragen bezig. Wij stellen een passend huurprijsbeleid voor u op, zodat u altijd de beste deal heeft. Op verzoek bemiddelen we en maken afspraken met uw nieuwe huurders. U kunt ons ook inschakelen voor de verkoopbegeleiding van uw vastgoedobject

Leegstand beheren

(Langdurige) leegstand van een gebouw brengt risico’s en kans op waardevermindering met zich mee. De Vastgoedbrigade beheert (tijdelijk) leegstaand vastgoed om dit tegen te gaan. We verzorgen het technisch beheer op dezelfde manier als we dat voor verhuurde panden doen: met zorg en aandacht. Daarnaast voeren we pandcontroles uit en regelen we desgewenst tijdelijke huurders. U bent ervan verzekerd dat uw pand in goede conditie blijft.

VVE beheer

Het beheren van vastgoed zit in ons bloed, we beschikken over alle kennis en kunde. Wist u dat we ook gespecialiseerd zijn in het leveren van professioneel beheer voor Verenigingen van Eigenaars, mandeligheid en parkeerplaatsen? Vanuit onze VVE-beheertak bedienen we Midden-Nederland met een compleet pakket aan dienstverlening. Onze VVE-beheerders hebben een jarenlange ervaring bij uiteenlopende partijen. Zij helpen u graag met het in beheer nemen van uw VVE. Nog een voordeel: u heeft bij ons altijd één vast contactpersoon. Wel zo handig.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze disciplines?

© 2015 Stichts Beheer|Onze voorwaarden
Realisatie door Zeker Zichtbaar
Stichtsbeheer